Seasons spa

Spring Sauna

SPAtiu ce imbina caldura delicata a primaverii cu arome de tei si liliac…

Mai multe

Caldura blanda a soarelui de primavara este generata de panourile cu raze infrarosii care sunt dimensionate in functie de volumul incaperii. Incaperea este alcatuita din lambriuri din lemn special din tei, molid, sau lemn tratat termic.

Summer Sauna

SummerSauna: bazata pe arsita verii, poate crea atmosfera estivala pe malul marii …

Mai multe

… cu ajutorul dozatorului de solutie salina, sau prin adaugarea pe perete a unor caramizi de sare de Himalaya, iar daca le combini si cu elemente de cromoterapie sau muzicoterapie, relaxarea este desavarsita.

Autumn Sauna

Combina elementele de umiditate excesiva cu caldura retinuta, a lunilor de octombrie.

Mai multe

Finisata cu mosaic cu design special ales, incaperea este prevazuta cu bancute pentru relaxare si cu fantana cu apa rece sau dus care sa-ti aminteasca de ploile reci de noiembrie. Aromele special alese intregesc acest tablou al naturii care are ca scop sa te detaseze de cotidian intr-un mod inedit.

Autumn Sauna

Winter Sauna

Iarna face si ea parte din viata noastra si are un rol important in fortificarea organismului.

Mai multe

Cabina cu zapada proaspata din interiorul acestora, te va introduce in lumea feerica a muntelui cu aerul proaspat si te va ajuta sa-ti pastrezi sanatatea si tineretea timp indelungat. Peretii, pardoseala si bancutele cabinei sunt captusite la interior cu zapada proaspata generata de echipamente atent dimensionate in functie de volumul acesteia. Cabina este confectionata fie din acril, fie din lemn, bine termoizolat astfel incat prierderile termice sa fie minime.

sauna cu zapada

Rain SPA

Dusuri emotionale cu diferite programe de functionare, ce imbina intr-un mod…

Mai multe

… placut, ploile caldute de primavara cu cele reci de toamna, sau cele torentiale de vara cu ploaia deasa si marunta de toamna. Toate acestea se contopesc cu arome si sunete din natura cum ar fi: ciripitul vesel al pasarilor, tunetele ce insotesc rafalele calde de ploaie. Muzica ambientala si luminile completeaza perfect momentul de relaxare si desfatare.

Winter SPAce

SPAtiu ce creaza un tampon intre zonele calde pentru a realiza tratamentul termic …

Mai multe

… necesar mentinerii elasticitatii, fermitatii pielii si pentru a imbunatatii circulatia periferica a sangelui. Poate fi realizat dintr-un vas cu finisaje deosebite in care se aduna fulgi de gheata, proveniti de la un generator amplasat intr-un mic spatiu tehnic. Aceasta delicata alternanta termica mentine elasticitatea si prospetimea pielii timp indelungat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *