Ce va oferim

Atelierul de piscine

Echipamente de filtrare si tratare

Sisteme de tratare apa

Ultimele tehnologii de filtrare si tratare a apei din piscină, ne permit astăzi să atingem performanțe notabile în privința calității apei, fără a folosi sistemele clasice, filtre cu nisip si cu dozare de Clor lichid in apa bazinului. De asemenea prin implementarea noilor tehnologii, se va reduce considerabil consumul de resurse, de substanțe si de consumabile necesare funcționării echipamentelor. Fie că dorești o piscină nouă sau că te-ai săturat de sistemul vechi si vrei să îmbunătățești filtrarea, tratarea apei, sistemele noastre dau rezultate vizibile, fără miros de clor, protejându-te pe tine si pe mediul înconjurător. Folosirea unui filtru multilayer, nisip cu cărbune activ sau filtrare cu sticlă activă, sporește calitatea apei, apa menținându-se limpede, chiar și în condiții de exploatare intense.

Filtrul

Cel mai important echipament la o piscina, este chiar filtrul. Daca este dimensionat corespunzator el te va scuti de multe dureri de cap. Trebuie doar sa alegem filtrul potrivit, care cu cat va retine mai multe impuritati, cu atat vom avea un consum mai mic de substante de tratare si o apa mai curata si limpede. Pentru aceasta trebuie sa aiba viteza si debitul de filtrare potrivite si un pat filtrant cat mai inalt.

Filtrare multimedia
Filtrare cu AFM

Medii de filtrare

Unul dintre cele mai performante medii filtrante este sticla activa, care are propietatea de a retine impuritati de pana 2 microni, pastrand astfel apa curata, clara, fara un consum mare de chimicale. Se spala foarte usor in comparatie cu nisipul si alte materii filtrante, facand  astfel economie la apa.

Carbunele activ este si el o metoda eficienta de filtrare, in cazul in care doresti ca apa bazinului sa aiba o filtrare eficienta si fara miros de clor.

Electroliza si UV

Sistemele de tratare cu UV, sunt sisteme aditionale care completeaza  perfect sistemele de tratare clasice, imbunatatind cu mult calitatea apei si reducand considerabil consumurile de substante.  Astfel se elimina definitiv mirosul neplacut de clor si efectele secundare ale acestuia, iritatiile ochilor sau ale pielii.

Pe langa sistemele UV, se pot folosi cu rezultate  excelente, tratarea apei prin electroliza sarii.

Electroliza directă

Contacteaza echipa SPA Concept

Cu o experiență de 14 ani, facem tot cea ce este nevoie pentru a-ți conserva tinerețea, sănătatea, a-ți da energia necesară de a te ocupa si de alte lucruri, in afară de rutina cotidiană, lucruri care-ți fac plăcere, care te pasionează.

Tine legatura cu noi pentru mai multe informatii.