Ce va oferim

Serviciile
Spa Concept

Consiliere Saune, cabine de aburi

Consiliere

Ca sa incepi cu dreptul, suntem bucurosi sa-ti fim alaturi inca din start cu idei si solutii izvorate din experianta acumultata, care sa conduca catre cea mai buna alegere pentru tine.

Ne face placere sa ajutam si sa te indrumam spre ceea ce ai tu nevoie. Un spatiu atat de sofisticat dar si atat simplu in care sa te relaxezi asa cum vrei trebuie proiectat de la inceput cu mare atentie. Totul trebuie sa se imbine perfect, totul trebuie asezat la locul lui ca mai apoi sa te poti bucura fara griji de sanatatea, energia, tineretea pe care ti-o ofera acest SPAtiu.

Design si executie

Nu ai architect sau designer care sa creeze o atmosfera placuta piscinei, a spa-lui tau, care sa imbine elementele naturii intr-un mod armonios pentru relaxare? Nu-i nimic. Putem rezolva si acest aspect. Colaboram cu arhitecti experimentati si  impreuna cu acestia, punem pe hartie, intr-o imbinare armonioasa, toate acele mici detalii care conteaza pentru tine si care fac ca SPA-ul tau sa devina locul pe care ti l-ai dorit.

Odata ce am proiectat  SPAtiul si i-am dat forma care sa te reprezinte, ne putem apuca de lucru ca sa ducem la bun sfarsit, tot ceea ce am creat impreuna

Intretinere

Echipa noastra de intretinere, se asigura periodic, ca totul functioneaza corect, protejandu-ti astfel sanatatea si lasandu-te sa te bucuri de toate beneficiille spa-ului.