Termeni si conditii

Acasa » Termeni si conditii

Termeni și Condiții

Condiții Generale pentru utilizarea acestui site.

Acceptarea Condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Descrierea Serviciilor

Siteul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil că la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Introducere

Prezențele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile Asupra Conținutului Site-ului

Nu se transferă titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Deținem drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin această toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilati, dezasamblati aplicăția software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicățiile conținute în acest site sunt proprietatea noastra si ne rezervăm dreptul de a modifică conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de noi. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea noastra.

Accesul și utilizarea paginii siteului sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găși informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Neangajarea Răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor oferite. Nu se acordă nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistentă pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, nu putem fi responsabili pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produse, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ.

Nimic din conținutul site-ului nu poate constitui o oferta fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web a siteului, a informațiilor și a altor materiale prezentate nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare și cotine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate să intervină. În prezent există foarte puține îndrumari cu privire la implementarea GDPR și este posibil că Autoritățile de Supraveghere să aibă puncte de vedere diferite față de cele exprimate în acest sablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instantele de judecată vor interpreta Regulamentul.

 

Informații Personale

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, această are că scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicățiilor disponibile pe site.

Natură informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Caticorn Digital SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Legătură Cu Alte Site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de noi utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea să. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplică condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Iti doresti propria ta oaza de relaxare si nu stii de unde sa incepi?

Te ajutam sa alegi cea mai buna solutie. Creionam impreuna ideile pe hartie si apoi echipa noastra de profesionisti le da posibilitatea sa se transpuna in realitate.